Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncusu Yeni Projesini Duyurdu! Dizi Yoksa Erken Final mi Yapacak?

0

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki güncel gelişmeler tek tek ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair neler biliyoruz? Merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Öte yandan Show TV dizisindeki son durum yanıt bulacak. Peki ya dizi hakkında başka neler biliyoruz? Güncel olarak bilinmeyenler ve çok daha fazlası ortaya çıkacak. Dizide başrol oynayan ünlü ismin yeni projesi Cem Yılmaz’a ait.

Özge Özberk Cem Yılmaz Filminde Olacak!

Özge Özberk, daha önce Cem Yılmaz projelerinde yer almıştı. Şimdi ise gelinen noktada güzel oyuncunun Karakomik Filmler serisinde de olacağı öğrenildi. Peki ya filmde hangi karaktere hayat verecek? Kendisinin film çekimlerine katılacağını öğrenenler büyük heyecan yaşadı. Oyuncu aynı zamanda Show TV’deki Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde de rol alıyor.

Proje İçin Heyecanlı

Öte yandan oyuncudan gelen açıklamada “Çok keyifli bir iş, ekip arkadaşlarım olağanüstü, hikaye muhteşem. Zaten Cem’in kalemi, farklı bir şey geliyor. Çok heyecanlıyım gerçekten. Şu an ön hazırlıkları devam ediyor. Ayın 20’si gibi sete çıkacağız” ifadesine yer verildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir