Gelsin Hayat Bildiği Gibi Neden Final Yapıyor? Show TV Dizisi Ne Zamandır Ekranda Gözükmüyordu

0

Ertan Saban, Devrim Özkan, Özge Özberk, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Sanem Babi, Rojbin Erden, Ali Berge, Ayşe Kırca, Artemis Karaman’ın başrolde oynadığı dizinin bir süredir ekranda yayınlanmaması dikkat çekti. Dizinin yeni bölümüyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Gelsin Hayat Bİldiği Gibi dizisi final mi yapacak?

Dizi Finale mi Gidiyor?

Gelsin Hayat Bİldiği Gibi dizisinin final yapacağı iddia edildi. Bu gelişme sonrasında izleyiciler bile şok oldu kaldı. Çünkü dizinin reytingleri oldukça yüksek ve senaryosu da henüz bitmedi. Dolayısıyla final yapmasına kimse anlam veremedi.

Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, iki haftalık aranın ardından ekranlara dönüyor. 12 Ocak 2023 perşembe günü yeni bölüm ekrana gelecektir. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Bakalım yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir