FOX TV'nin Sevilen Ama Tutmayan Dizisi Bir Peri Masalı Dizisi Final Kararı Aldı!

0

Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal ve Hazal Filiz Küçükköse’nin başrollerini paylaştığı, Merve Çolak ve Çağıl Bocut’un yönettiği  Bir Peri Masalı dizisi her salı Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Ancak Fox TV yönetimi sürpriz bir karar alarak diziyi iptal etti. Dizinin hayranları bu habere üzülürken Bir Peri Masalı dizisi neden bitti? Soru merak ön plandadır.

Bir Peri Masalı dizisi neden final oldu?

Fox TV’nin haberine göre Bir Peri Masalı dizisi bu akşam saat 20.00’de yayınlanacak 13. bölümüyle ekranlardan istediği reytingleri alamadığı ekranlara veda edecek.

Bir Peri masalı dizisinin konusu nedir?

Hayat neden Zeynep’in yüzüne gülmüyordu? Değer verdiği insanlardan ne farkı var? Rahat ve kolay bir yaşamı o da hak etmiyor mu? Neden hayat ona gülmüyor da sadece işini zorlaştırıyor? Zeynep, doğum gününde kendine bu soruları sorarken, hayatını değiştirecek bir fırsatla karşılaşır. Zeynep, sevgilisi Alp’in kiraladığı arabada bir çanta dolusu para bulunca Alp’le tartışmaya başlayınca bir kaza olur. Zeynep’in iki seçeneği vardır: ya kalıp Alp’in hayatını kurtarır ya da parayı alıp kaçar ve kendi canına kıyar. Zeynep parayı alır ve karanlığa gider. Bu parayı hayatın kendisine yıllarca yaşattığı ıstıraba bir borç olarak görüyor. Bu parayla kendini tamamen yeniden keşfedecek, yeni bir kişilik ve geçmişle kabuğunu değiştirecek ve oradan zengin bir koca bulacaktır. Ancak Zeynep, bunların masallardaki gibi yazılmadığını hemen anlar. Toplumun küçük ve kapalı dünyasında herkes birbirini ve birbirinin ailesini çok iyi tanır.

Çok daha planlı olmalı ve gerçek bir resim elde etmeli. Ve her şeyden önce kendiniz için doğru destinasyonu seçmek… Onur Köksal, Zeynep’in hedefi olur. Farklı hayatlara sahip olsalar da kaderleri benzerdir. İkisi de hayatta onlara değer veren tek kişi olan annelerini kaybetmiş ve ailelerinde kendilerini hep birer yabancı gibi hissetmişlerdir. Onur, ünlü iş adamı Hamit Köksal’ın en büyük oğlu ve ikinci eşinden Fikir’e ait olmayan tek çocuğu. Yakışıklı, zeki ve başarılı olan Onur her kızın sevgilisi olsa da hiçbir ilişkisi evlilikle sonuçlanmamıştır, bu yüzden Zeynep’in ideal hedefidir. Onur ve Köksal aileleri kadar Zeynep’in de bu ailede kalması zor olacaktır. Ve kendini gösterip herkesin gözüne girdiğinde daha da içinden çıkılmaz bir duruma düşecektir; Bulduğu paraya, geride bıraktığı ailesine, Alp’e ve sakladığı gerçeklere duyduğu öfke, onu hep bir gölge gibi takip edecektir…

Bir Peri Masalı oyuncuları kimlerdir?

  • Nazan Kesal – Harika Köksal
  • Hazal Filiz Küçükköse – Neslihan Köksal
  • Müfit Kayacan – Hamit Köksal
  • Mustafa Mert Koç – Zafer Köksal
  • Deniz Uğur – Figen Kileci
  • Alina Boz – Zeynep / Melis
  • Taro Emir Tekin – Onur Köksal

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir