Fahriye Evcen Annelik Sevincini Sosyal Medya da Yapmış Olduğu Paylaşımla Gösterdi!

0

Bir dönemin hoşgörülen dizi firmalarından Yaprak Dökümü dizisi ile aynı vakitte ünlü olan Fahriye Evcen 2017 yılında Kuruluş  Osman’ın başrölü Burak Özçivit ile nikah masasında buluştular. Şu anki dönemde ikinci çocuguna gebe olan Fahriye siyah çok şık bir elbisesiyle hayranlarına güzel bir poz verd. Güzel mi güzel oyuncu hamilelik resmine beğeni yağmuru geldi.

Popüler oyuncu Fahriye Evcen, Sık sık magazin dünyasında konuşulan bir ünlü oyuncu. Yaprak Dökümü dizisindeki Nejla karakterini canlandıran Fahriye Evcen adını çok büyük kitlelere duyurdu. Kuruluş Osman dizisindeki yakışıklı başrol yani Burak Özçivit ile evlenen ünlü dizi oyuncusu minik oğlu Karan’ı dünyaya getirdi. Şuan da 6 aylık gebe olan ünlü oyuncu, siyah elbiseli pozunu sosyal medyada paylaştı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir