Ebru Polat Aldığı Sakın Fiyatına Laf Etti Ama Aldığını Karavanın Fiyatına Bir şey Demedi!

0

Ebru Polat, yeni karavanı ile adından söz ettiriyor. Ünlü isim, yaptığı paylaşımda çeşitli detaylara yer verdi. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte karavanı hakkında yapılan yorumlar da dikkat çekti. Kendisi karavan ile tatil yapmayı tercih etti ve bu nedenle adından söz ettiriyor. Peki ya güncel gelişmeler ışığında hakkında neler biliyoruz? Son zamanlara damgasını vuran magazin dünyasının ünlü isminden şok hamleler…

Kendine Lüks Karavan Yaptırdı!

Ebru Polat, kendisine lüks karavan yaptırarak dikkatleri üzerine çekti. Bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylara da yer verdi. Daha önce pahalı harcamalarıyla biliniyordu ama şimdi rekor üstüne rekor kırdı diyebiliriz. Ebru Polat ile ilgili merak edilenler ve dahası yanıt bulacak gibi gözüküyor.

Karavanını Sosyal Medyada Tanıttı

Çektiği video ile karavanını tanıtan Ebru Polat, “Kendime özel bir karavan yaptırdım. Bundan sonra canım nerede isterse orada tatil yapacağım. Kadir Doğulu’yu hiç anlamıyorum insan neden karavanlı tatil yapar diye, şimdi hak veriyorum” açıklamasına yer verdi. Dolayısıyla güncel gelişmelerle beraber ünlü isim hakkında çeşitli detaylar ortaya çıktı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir