Dolar 19 TL'yi Gördü! Dolar TL Karşısında Değerlenecek mi? Açıklama Geldi

0

Dolar’ın 19 TL’yi görmesinin ardından çeşitli gelişmeler yaşandı. Hali hazırda direkt olarak düşüş gerçekleşirken, rekor üstüne rekor kırılması gündemdeydi. Dolar’ın önümüzdeki günlerde TL üzerindeki baskısını artırıp artırmayacağı da merak ediliyor. Gelinen noktada güncel olarak neler biliyoruz? Pek çok analistin yakından takip ettiği bu durum karşısında bilgi vereceğiz.

Dolar Düşecek mi?

Dolar fiyatının anlık olarak düşmesinden sonra fiyatın ne yönde şekilleneceği merak edildi. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Öte yandan Euro ve Dolar arasındaki son durum da gözler önüne serildi. Euro’nun Dolar karşısında git gide değer kaybetmesi takip ediliyor. Bu noktada nasıl bir gelişme yaşanacak?

Euro Fiyatı Artacak mı?

Uzmanlardan gelen ifadelere göre Euro fiyatı önümüzdeki 6 ay içerisinde yatay bir gidişat seyredebilir. Dolayısıyla Euro’da bir fiyat artışının beklenmeyebileceği belirtildi. Henüz net olarak bilgi iletilmese de FED’den gelebilecek faiz kararları da bunda etkili olabilir. Güncel detaylar ışığında bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir