Çöp Adam Dizisi İsmi Değişti! Yurt Dışında Bakın Hangi İsimle Biliniyor!

0

Star TV’de ekrana gelen Çöp Adam dizisinin ismi değişti. Dizinin yeni adı için çeşitli ifadelere yer verilmişti. Yurt dışında da satışlarını sürdürmek için önemli çaba harcayan yapımcı şirket, bu bağlamda dizinin adını yurt dışı izleyici kitlesinin anlayabileceği şekilde uyarladı.

Dizinin İsmi Değişti

Dizinin adı artık yurt dışında Stick Man olarak biliniyor. Dolayısıyla bu isim değişikliği stratejik bir hamleydi diyebiliriz. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrolde oynadığı dizide bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Güncel gelişmeler de yanıt bulacak.

Çöp Adam’da Yaşananlar

“Çok küçük yaşta hayatla mücadele etmeye başlayan Tamer’i giriştiği ekmek kavgasından çok aile sorunları yormuş, Tamer bütün bu zor şartları oyun haline getirerek, içindeki çocuğu korumayı başarmıştır.

Anne ve babası tarafından yetiştirme yurduna bırakılmış, kız kardeşi Meryem’le birlikte orada büyümüşlerdir. Tamer şimdi evli ve bir çocuk babasıdır.Tasarladığı bilgisayar oyunu büyük sükse uyandırınca Amerikalı dev bir şirket Tamer’in şirketine ortak olur.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir