Çöp Adam Dizisi Dünya Kupası'ndan Ötürü Başlayamadı!

0

Çöp Adam, normal şartlarda bu ay içerisinde başlayacaktı. Star TV’nin oldukça iddialı projelerinden biri olacaktı. Ancak gelinen noktada öyle detaylara yer verildi ki duyanlar şaşırdı. Son zamanlara damgasını vuran Çöp Adam dizisi başta olmak üzere bizleri hangi detaylar bekliyor sizlerle paylaşalım. Öte yandan Çöp Adam’da başrol oynayan oyuncuları da aktarıyoruz. Dizi neden bir türlü başlayamadı?

Çöp Adam Dizisi Ertelendi

Çöp Adam’ın yayın tarihi ertlendi. Aralık ayında başlaması bekleniyor. Çünkü Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası var. Bu maçlar ise büyük ilgi görmekte. Dolayısıyla eğer sizler de dizinin başlamasını istiyorsanız maçların sona ermesini beklemelisiniz.

Çöp Adam Oyuncuları ve Konusu

Tamer ve Peri büyük aşkları için birçok sınavdan geçeceklerdir. Tamer aslında Peri’yi kapattığı yerde ona bir dünya yaratmıştır. Saplantılı aşkı olan Tamer, zamanla sevgisini daha yumuşatacak ve duygusal bağa dönüştürecektir.

Elçin Sangu,

Engin Altan Düzyatan,

Sedef Avcı,

Füsun Demirel,

Salih Kalyon,

Hülya Şen,

Elçin Afacan,

Büşra Çam

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir