Çıkan Mahkeme Kararı Neşet Ertaş Filminin Vizyona Girmesini Engelledi! Neşet Ertaş Filmi Neden Vizyona Girmiyor?

0

Anadolu Efsanesi olarak da bilinen büyük halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül filmiyle ilgili yeni bir gelişme var. Garip Bülbül adlı filminin vizyona girmesine günler kala mahkeme reddetmişti. Neşet Ertaş’ın aile avukatı Uğur Çapkın, 23 Aralık’ta vizyona giren Neşet Ertaş filminin vizyona girmesinin yasaklandığını duyurdu.

FİLM HAKKINDA

Digital Sanatlar’ın yapımcılığını üstlendiği; Erol Parlak’ın merhum sanatçı Ertaş’ın izni ve resmi onayıyla yazdığı iki ciltlik “Garip Bülbül Neşet Ertaş” kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Prof. Ömer Faruk Sorak ve Berker Berki üstleniyor. Filmde Ramazan, Bağgül Ertaş’ı ve Bektaş Dolu’nun gençliğini, müzisyen Zara ise Neşet Ertaş’ın annesini oynuyor.

Filmde Rol Alan Ünlüler

Filmde ayrıca Melisa Aslı Pamuk, Yüsra Geyik, Toygan Avanoğlu, Yusuf Serkan Köksal, Selin Genç, Renan Bilek, Rüzgar Aksoy, Ayça Damgacı, Gözde Kansu, Bahtiyar Engin, Caner Kurtaran, Yiğit Mahzuni, Celal Öztürk, Cemal Toktaş, Atay Yıldız, Cansu Fırıncı, Kemal Başar, Mehmet Esen, Ali Tutal, Hasan Ali Mete, Ersin Faikzade, Cenk Gürpınar, Asaf Doğan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemalettin Çekmece, İmren Çapanoğlu, Ayhan Pekbilgin, Doğan Tokel, Onur Efe Şahin, Cengiz Okuyucu, Hüseyin Yeşilyurt gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir