Camdaki Kız Oyuncusu Enis Arıkan'ın Yorumları Akıllara Finali Getirdi! Camdaki Kız Dizisi Final mi Yapacak?

0

Muzaffer karakteriyle dram hikayelerinde önemli işler yapabilecek olduğunu kanıtlamış Enis Arıkan, 3. sezonu devam etmekte olan dizinin önemli isimlerinden birisi olmayı sürdürmekte. Yeni sene öncesinde katılmış olduğu etkinlikle yoğun çalışma sürecinde kısa da olsa bir dinlenme fırsatı bulmuş Enis Arıkan, dizinin çekimleri oldukça yoğun bundan dolayı fazla dinlenme fırsatı olmadığını ifade etti.

Enis Arıkan Diziye Veda Mı Ediyor?

Ünlü oyuncu, “Diziye gittiğim için hiçbir şey yapamıyorum” sözlerini ifade ederek bir tatil fırsatının olmadığından bahsetmiş oldu. Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinin geçen bölümünde Can karakterinin hikayesinin bitmesiyle beraber Hande Ataizi’nin ayrıldığını da bir kez daha hatırlatmış oldu. Ünlü oyuncu “Bütün karakterlerin sonuna doğru geliyoruz. Bu sezon belki sonu olabilir işimizin. O yüzden böyle şeylerle karşılaşacağız” sözlerini ifade ederek dizinin bu sezon sonunda final yapma ihtimalinin yüksek olduğunu açıkladı.

Camdaki Kız dizisinin reytingleri ile hayranları iyi gidiyor, hikayesi de çok başarılı şekilde devam etmekte olan dizinin dördüncü sezonda da devam etmesi yönünde büyük talep bulunmakta. Geçmiş olduğumu günlerde başrol oyuncusu Burcu Biricik, dizinin uyarlanmış olduğu kitaba bağlı kalınaraktan ilerlediğini ancak bazı karakterleri çok sevdikleri için rollerin uzatıldığını duyurdu.

Dizi severlerin en büyük eleştiri ise hikayenin akıcılığıyla ilgili. Burcu Biricik’in bu açıklaması da eleştirilerin doğruluğunu ispat etmiş oldu.

Enis Arıkan’dan Üzücü Açıklama!

Şimdilerde ise Enis Arıkan’ın dizinin bu sezon sonunda final yapma ihtimalinin bulunduğunu söylemesi dizi severleri bir hayli üzecek gibi duruyor.

Ancak henüz net bir şey yok fakat Cana karakterinin ardından Feride karakterinin de hikayeden çıkacak olduğu ve başka karakterlerin de birbiri ardına diziye veda edecek olduğu iddiaları yer alıyor.

Enis Arıkan, dram hikayesiyle tekrardan setlere dönüşünden sonra hayranlarına çok farklı bir yüzünü gösterme fırsatında bulundu. Ünlü oyuncu, bu konu hakkında şu değerlendirmeleri yaptı: “Zordu, öğrendim, unutmuştum bir şeyleri, tekrar hatırlamış gibi hissediyorum. Ekibimiz şahane. Biz birbirimize çok aşığız. O yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi ki birlikteyiz.” sözlerini ifade etti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir