Camdaki Kız Dizisindeki Bir Karakter Artık İstenmiyor! Hangi Dizi Oyuncusu Diziye Veda Edecek?

0

Camdaki kız dizisinde yeni birine daha veda ediyoruz! Camdaki Kız dizisine veda eden isim kim oldu? Diziye bir ünlü isim daha mı katılacak? Diziye Katılmış yeni ünlü isim kim oldu? O isim herkesi şaşırttı!

Camdaki Kız dizisi perşembe akşamlarının en fazla izlenmiş dizisi olmayı sürdürüyorken, hikayenin heyecanı git gide daha çok artıyor. Özellik ile de geçmiş olduğumuz hafta Cana karakterinde yer almış Hande Ataizi’nin ayrılmasının hemen ardından, Feride’ye hayat veren Nur Sürer’in de ayrılacağı hikayede büyük bir değişime yelken açıyor. Bu karakteri canlandıracak olan isimse Engin Alkan olarak açıklandı.

Camdaki Kız Dizisinde Nefes Kesen Gelişmeler!

Dizinin kadrosundan ayrılan kişiler, yeni gelenler derken hikayede yaşanmış büyük değişim seyircileri de merak içerisinde bırakıyor. En çok da üçüncü sezonun öne çıkmış karakteri Hayri üzerinde önemli gelişmeler yaşanacak gibi duruyor. Cihangir Ceyhan, bu sezon Camdaki Kız dizisine büyük katkılar sağladı. Burcu Biricik’le çok iyi partnerlik süreci yapmış oyuncunun hikayedeki konumuysa git gide azalıyor gibi duruyor.

Sedat karakterinin Cana’yı ve bebeğini kaybetmesinden sonra teselliyi Nalan’ın hamileliğinde aramasıyla, Hayri karakteri artık istenmeyen kişi olacak. Yeni bölümlerde Hayri, hikayede çok zor durumlar yaşayacak. Cihangir Ceyhan’ın bu sahnelerdeki performansı da büyük merak konusu haline geldi.

Camdaki Kız dizisinin 2022 senesinde yayınlanacak son bölümü olan 63. Bölüm 29 Aralık Perşembe akşamı seyirciler ile buluşacak. Yeni bölümde Hayri karakteri istenmeyen adam olarak ortaya çııkıyor ve Cihangir Ceyhan’ın da diziden ayrılma ihtimalı bütün seyircilerin kafasını karıştırıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir