Camdaki Kız Dizisinde Yaprak Dökümü Başladı! Başrol Oyuncuları Tek Tek Gidiyor!

0

Camdaki Kız dizisine veda eden isim hayranları üzdü! Dizi severler bu veda eden isim ile resmen yıkıldı! Diziden ayrılan isim kim oldu? Nur Sürer diziye veda mı etti? Dizide peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor! Dizinin yeni bölümünde gerilim üstüne gerilim yaşanacak!

Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan “Camdaki Kız” dizisinde yeni bir ayrılık daha yaşanıyor. Feride karakterine hayat veren Nur Sürer hayranlarına ve diziye veda etti.

Camdaki Kız Dizisine Veda Eden İsim!

Kanal D ekranlarına gelmekte Camda Kız dizisinde peş peşe ayrılık haberler yağıyor. Perşembe akşamları seyircileriyle buluşmuş projeye, geçmiş olduğumuz hafta Cana’ya hayat vermiş Hande Ataizi veda etmişti. Şimdilerdeyse Camdaki Kız dizisinin en önemli karakterlerinden birisi olan Burcu Biricik’in oynamış olduğu Nalan’ın annesi Feride’ye hayat vermekte olan Nur Sürer veda ediyor.

Bütün oyuncular ve ekip Nur Sürer’e Cihangir’deki son sahnesinden hemens onra dışarı çıkmış olan sanatçı, alkışlar ile karşılandı. Duygulanmış Sürer, hayranlarına ve pek çok kişiye teşekkürlerini iletti.

Nur Sürer, “Hepinize teşekkür ediyorum. ,43 senedir sinemadayım. Bu kadar yıldır en mutlu olduğum set. Feride’yi beraber çıkardık. Kamera arkasındaki çocuklarım evladım gibiydi. Hiçbirinizi unutmayacağım, buraya geleceğim” sözlerini ifade etti. Nur Sürer’e ekip arkadaşlarıyla vedalaşırken, ekip arkadaşları Sürer’e çiçek taktim etti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir