Bir Peri Masalı Hayranlarını Üzdü! Dizi Erken Final Kararı Aldı!

0

Fox TV dizisi Bir Peri Masalı ile ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı. Öyle ki diziye ilişkin bilinmeyenler de yanıt bulacak. Reytingleri oldukça düşük olan dizi, son zamanlarda izleyicilerin dikkatini daha az çekiyor. Bu noktada alınan final kararı ise sevenlerini oldukça üzdü.

Dizi Final Yapacak!

Bir Peri Masalı dizisinin final yapacağı öğrenildi. Fox TV dizisinin kaçıncı bölümde sona ereceğine yönelik bilgi de aktarıldı. Alina Boz, Taro Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse, Müfit Kayacan, Kadir Çermik, Mustafa Mert Koç ve Nazan Kesal’ın oynadığı dizi, 13. bölümden sonra bir daha yayınlanmayacak. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar.

Bir Peri Masalı Son Bölüm Özeti!

“Onur’un şirketteki tüm yetkilerini Ümit’e devretmesi ailede yeni gerginlikler yaratır. Figen Kileci ile yakınlaşmaya başlayan Zeynep ise Figen’in onu Onur’dan ayırmak için yaptığı hamlelerden habersizdir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir