Bir Küçük Gün Işığı'nda Elif Tutuklanacak mı? Fırat Her Şeyi Anlattı!

0

ATV dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bizleri neler bekliyor merak konusu haline geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair bilinmeyenler yanıt bulacak. Öyle ki ATV’de ekrana gelen yapımda Elif’in başı belaya girebilir. 15 .bölüm fragmanında şaşırtıcı gerçekler ortaya çıktı.

Fırat Elif’in Sırrını Söyledi!

Çocukları kaçıranın Elif olduğu ortaya çıkınca, hakkında şikayet işlemi başlatılacak. Fırat bu durumun önüne geçmeye çalışsa da başarısız olacak gibi gözüküyor. Dizinin fragman özeti olarak “Fırat, Elif’in güneşi kaçırdığını annesi ve kardeşine bildiriyor. Bunun üzerine Elif’ten şikayetçi oluyorlar. Fırat, Elif için şikayetini geri almasını istiyor Ümran’dan. Ümran’ın cevabı ise;  ”O kadın cezası neyse çekecek!” oluyor.” ifadelerine yer verildi.

Bir Küçük Gün Işığı Oyuncuları

Seray Kaya (Elif), Berk Oktay (Fırat), Esra Dermancıoğlu (Ümran),  Tuğçe Açıkgöz (Dila), Şeyma Korkmaz Mete (Sude), Azra Aksu (Güneş), Güneş Hayat (Mehveş) , Yılmaz Bayraktar (Yılmaz), Beran Kotan (Alper), Gizem Ünsal (Fulya) ve Yiğit Yapıcı (Hakan)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir