Bergüzar Korel Uzun Aradan Sonra Ekranlara Geri Dönüyor! Başlangıç Olarak Tiyatroda Rol Alacak!

0

Başarılı oyuncu Bergüzar Korel’den gelen hamle ile birlikte çeşitli detaylar ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla birlikte neler biliyoruz? Güncel olarak bilinmeyenler ve dahası yanıt bulacağa benziyor. Dolayısıyla oyuncuya dair çeşitli detaylara yer verilecek.

Tiyatro Oyunlarına Geri Dönecek

Bergüzar Korel’in tiyatro oyunlarına dönecek olması sevindirdi. Çünkü bu gelişme sonrasında ünlü isme dair bilinmeyenler de yanıt bulacak. Kendisinin tiyatro çıkışlı olduğu biliniyor. Tek kişilik gösteresi Kızlar ve Oğlanlar’ı oynayacak. Bununla birlikte Türkiye’yi dolaşmaya da başlayacak. Ünlü ismin tek kişilik gösterisi hakkında başka neler biliyoruz?

Tarihler Açıklandı

Bergüzar Korel’in tiyatro oyununa ilişkin çeşitli detaylar yanıt buldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği tiyatro oyununa dair tarihler verildi. Buna göre Kızlar ve Oğlanlar, 22 Ekim’de  Ankara Panora Sanat Merkezi’nde, 27 Ekim’de ise Bursa Akademik Odalar Birliği Sahnesi’nde tiyatroseverler ile buluşacak. Güncel detayları internet üzerinden elde edebilirsiniz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir