Benzin ve Motorin Fiyatları 7.Kez Değişti! Benzin ve Motorin Pompa Fiyatları Ne Oldu?

0

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin merak edilenler ve dahası yanıt buluyor. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan akaryakıt, brent varil petrol fiyatının artışından iyice etkilendi. Öyle ki motorine gelen zamların ardı arkası bir türlü kesilmedi. Dolayısıyla güncel ifadelere yer verilirken İstanbul, İzmir ve Ankara’daki fiyat durumunu da sizlerle paylaşacağız. Son zamanlarda akaryakıtla ilgili çok fazla ifadeye yer veriliyor.

Yeni Zam Gelecek mi?

Benzin ve motorin fiyatlarına yeni zammın gelip gelmeyeceği merak edildi. Bu noktada bizleri nelerin beklediğini sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran akaryakıtla ilgili henüz güncel bir karar verilmiş değil. Ancak bu hafta içerisinde fiyatlar artar ise şaşırılmaması gerekir.

Güncel Akaryakıt Fiyatları 24 Ekim 2022

İSTANBUL’DA BENZİN VE MAZOT FİYATI NE KADAR?

Benzin: 20,65 TL

Motorin: 26,37 TL

 

ANKARA’DA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NE OLDU?

Benzin: 20,79 TL

Motorin: 26,50 TL

 

İZMİR’DE BENZİN VE MOTORİNİN LİTRE FİYATI

Benzin: 20,78 TL

Motorin: 26,52 TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir