Ben Bu Cihana Sığmazam'da Beklenen Oldu: Oyuncu Diziden Bir Anda Ayrıldı!

0

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ve Eren Vurdem’in başrolde oynadığı dizide neler yaşandı? ATV dizisindeki son durum ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Sevilen dizideki güncel gelişmelere değiniyoruz. Özlelikle de Oktay Kaynarca’nın hayat verdiği Cezayir karakteri büyük ilgi gördü. Şimdi ise diziyle ilgili bazı detayları aktaracağız.

Erkan Sever Gidici!

Orhan karakterine hayat veren Erkan Sever, diziye veda ediyor. Oyuncu, dizinin başından bu yana ekranlardaydı. Şimdi ise ne zaman gideceği sorusu soruluyor. Yeni bölümü izlediyseniz heyecanlı anlara tanıklık etmişsinizdir.

Dizinin Son Bölümünde Yaşananlar

Cezayir kendisine yapılan ihanetle ilgili zor bir karar alma aşamasında ailesiyle vatanı arasında kalır. Sonunda zor da olsa kararını verir.

Tatavlalı, Cezayir’in sırlarını ele geçirir ve ödül olarak beklediği çağrıyı alarak Cezayir ve sistemini yok etmeyi amaçlayan uluslararası bir örgütle görüşmeye başlar.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Jean Luc’un hayatı can düşman olarak bildiği Firuze’ye emanet edilir. Jean Luc ayıldığında Firuze’ye minnet duymak yerine Firuze’yi geçmişiyle ilgili köşeye sıkıştırmaya çalışır.

Firuze’nin Cezayir’e dair umutları, Cezayir’i Suna ve Leyla ile birlikte aile resminde görünce yıkılır. Firuze buna rağmen ikisinin de Cezayir’den evladı olduğu için Leyla’ya zeytin dalı uzatır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir