Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinden Kahreden Haber! Hayranları Üzüldü!

0

Her bölümün ardından günlerce konuşulan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde ipler yerine oturmaya başladı.Uzun süredir kafaları karıştıran sahnelerin ön plana çıktığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde bir süredir karışıklık yaşanıyor.Hainlerin olduğu kimin gelip kimin gittiği belli olmayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde dengeler altı üst olmaya başladı.

Baş rol kadrosu

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ve Eren Vurdem gibi önemli oyuncuların başrol oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Diziyi izleyen herkesin bildiği üzere geçtiğimiz haftalarda Dumrul Bey karakteri kadroya veda etmiş ve büyük bir şok yaşanmıştı.

Kim Öldürdü?

Peki, silahın sabıka kaydına göre herkes Dumrul Bey’i Firuze Turan’ın öldürdüğünü düşünürken, bu iddia doğru. İddianın detaylarına göre güzel oyuncu Pelin Akil Firuze Turan önümüzdeki bölümlerde kadroya veda edecek.

Hatırlayacağınız üzere bir süredir Pelin Akil Altan ile ilgili ayrılık iddiaları gündemdeydi ancak ekranlardakiler bile bu kadarını beklemiyordu. Kısacası Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde heyecan artacak ve kriz yaratacak ayrılıklar yaşanacak. Ekranları kasıp kavurmaya devam eden Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki aksiyon dolu sahneler nefesleri kesmeye devam edecek.

ATV ekranlarının popüler dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 15. Bölüm ile Pazartesi akşamı televizyona çıkacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncu kadrosu ve dizideki karakterleri

Oktay Kaynarca (Cezayir)

 Ebru Özkan Saban (Leyla)

 Pelin Akil (Firuze)

Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba)

Hakan Karahan (Dumrul)

 Erkan Sever (Orhan)

 Ragıp Savaş (Atakan)

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas)

 Eren Vurdem (Azamet)

 Aslı Sevi (Azade)

 Kerem Kupacı (Ethem)

 Ziya Kürküt (Bekir)

Pelin Uluksar (Süheyla)

 Mina Derman (Suna)

 Batuhan Sezer (Ömer Asaf)

Değer Alp (Canan)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir