Ben Bu Cihana Sığmazam 6. Bölümde Kılıçlar Çekilecek!

0

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 6. bölümünde bizleri neler bekliyor belli olacak. Oktay Kaynarca, Pelin Akış, Ebru Özkan, Işıl Yücesoy ve Gülenay Kalkan’ın başrolde oynadığı diziye ilişkin çok fazla ifadeye yer verildi. Öte yandan diziye ilişkin merak edilenleri de aktaracağız. Son zamanlara damgasını vuran yapımla ilgili bizleri neler bekliyor? Güncel olarak detaylar belli olacak. Dizinin gidişatı eşliğinde 6. bölüm çok heyecanlı geçecek gibi gözüküyor. Öyle ki kılıçlar çekildi ve artık herkes hamle yapmak için hazır vaziyette.

Ben Bu Cihana Sığmazam 5. Bölüm Özeti

“Leyla, Gülendam’a ultrason resminin hesabını sorar. Ömer Asaf ve Azamet, Yakup’un yerine geçen kardeşi Habip’in nasıl birisi olduğunu araştırırken başlarını derde sokarlar. Lokman, Asım Kaptan’ı ziyaret ederek Yakup’un öldürülmesiyle bir ilgisinin olup olmadığını anlamaya çalışır. Bekir’in alacaklıları Meltem’i kaçırarak Bekir’e bir gözdağı vermek isterler. Cezayir, olaya müdahale etmek zorunda kalır. Cezayir ve ekibi, 17 yıl önce kullandıkları ofislerini tekrar açarlar ve burada yapılan ilk toplantıda Cezayir’in ölmeden önce Ethem’e yüklü miktarda altın emanet bıraktığı ortaya çıkar.”

Büyük Hamleler Yapılacak!

Dizide Cezayir ve Ethem’le ilgili ortaya çıkan gerçeklerin önümüzdeki bölümleri de etkileyeceği belirtiliyor. Büyük hamlelerin yapılması beklenirken çeşitli detaylar yanıt bulacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir