Bankalardan Faizsiz Kredi Fırsatı Geldi! Kimler Kampanyadan Yararlanabilecek?

0

Bankaların yaptığı açıklama ile birlikte faizsiz kredi kampanyası düzenleniyor. Sizler de bu fırsatı değerlendirebileceksiniz. Öte yandan Garanti BBVA’nın kampanyası çok konuşulacağa benzemekte. Faizsiz olması nedeniyle müşterilerin dikkatini çeken bu detaya dair bilinmeyenler yanıt bulacak.

Faizsiz Nakit Avans Fırsatı!

Garanti BBVA üzerinden 5 bin TL’lik faizsiz nakit avans alabilirsiniz. Bunun nasıl alınacağına dair çok fazla soru soruluyor. Bankanın resmi internet sitesinde verilen bilgi dikkat çekti: “Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayan müşterilerimiz kredi kartı başvuruları onaylandığında faydalanabilir.” Dolayısıyla sizler de bu kampanyayı en kısa sürede değerlendirebilirsiniz.

Yapı Kredi’den Sıfır Faizli Kredi!

Yapı Kredi de nakit avans veren bankalar arasında yerini aldı. Sıfır faizli olması nedeniyle dikkat çekiyor. İlk kez banka müşterisi olacaklar için nakit avans ödemesi yapılacağı belirtildi. Faizin olmaması yeni banka müşterilerini sevindirdi. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir