Balkan Ninnisi Bir İlke Adım Attı! Hiç Deneyimi Olmayan Oyuncuyu Oynattı!

0

Balkan Ninnisi’nde oynayan Benu Şahin, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Aralık ayında 16 yaşına basacak olan oyuncu hakkında neler biliyoruz? TRT 1 dizisinin seçmelerine katıldıktan sonra dizide oynamaya hak kazanan oyuncu, farkını ortaya koydu. İlk dizi deneyimiyle birlikte adından söz ettirmeyi başardı.

Küçüklük Hayaliydi

Benu Şahin yaptığı açıklamada “Küçüklüğümden beri en büyük hayalim oyunculuktu. Üsküp’te TRT dizisinin çekileceğini öğrendiğimde hemen başvuruda bulundum ve yapılan seçmelere katıldım. O heyecanı hayatım boyunca unutmayacağım. Sonra beni beğendiklerini ve Maria rolünü canlandıracağımı söylediler. Böylece Balkan Ninnisi öyküm başladı…” ifadesine yer verdi.

Oyunculukta Zorlandığını Söyledi

Öte yandan Benu Şahin yaptığı açıklamada oyunculuk konusunda zorlandığını da ifade etti. Açıklamasında “Biraz zorlansam da çok güzel bir meslek. Sürekli yeni şeyler öğreniyorum ve bu çok hoşuma gidiyor. Onun dışında spor her zaman hayatımın bir köşesinde vardı. Bale, hiphop, tenis, basketbol, yüzme, kickboks gibi birçok dal ilgi alanıma giriyor. Ama en çok iz bırakan kickboks oldu. Aşırı stres atıyorum ve çok eğleniyorum. Zaman buldukça sporumu ihmal etmemeye çalışıyorum. Sosyal medyayla aram çok iyi. Sahne aralarında sürekli videolar çekiyoruz. İzleyiciler tarafından beğenildiğini de görebiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.” sözlerine yer verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir