Baffle Tavan Nedir Ve Çeşitleri Nelerdir?

0

Baffle tavan sistemi, brakete kolayca sabitlenebilen önceden monte edilmiş klipsli ahşap panellerden oluşur. Tamamen benzersiz bir görünüm oluşturmak için farklı panel genişlikleri sırayla birleştirilebilir. Sistemin kurulumu kolaydır ve kullanım kolaylığı için tamamen demonte edilebilir.

 Baffle tavan sistemi, sahada desteklenen ölçüye göre hazırlanmış bir çözümdür. Sistem kurulum süresini ve saha maliyetlerini büyük ölçüde azaltan herhangi bir kesme ayarı gerekmez. Panelin boyutu ve boşluğu tamamen özelleştirilebilir olduğu için birçok tasarım mümkündür.

 BaffleTavan Hakkında

 Çeşitli ağaç türlerini tanımlayabilir, her türün kendine özgü özellikleri vardır. Aralarından seçim yapabileceğiniz beş farklı metal çıkartma vardır. Alanın boyutu ve özgürlüğü nedeniyle bütçe ve tasarım esnekliği sağlanabilir. Ahşap, kaplama veya vernik türündeki değişiklikler önemli farklılıklara neden olabilir.

 İlave ses emici pabuçlu veya pabuçsuz baffle tavan yüksek ses yalıtım performansına sahiptir. Panelin genişliği ve alanı, farklı yerler ve gerekli akustik performansı sağlayabilir. Panel ayrıca talep üzerine delinebilir.

 Baffle Tavan Neden Önemlidir?

 Ofislerde, okullarda veya kamu binalarında akustik konfor sağlığımızı iyileştirecektir çünkü zayıf akustik performans iyileştirilmesi, iletişimi, güvenirliği, sürekliliği ve devamlı bir şeyler öğrenmeyi etkileyebilir. Doğrusal bölme baffle tavan ürünleri, yüksek performanslı akustik tavan ürünleri, mükemmel akustik performans, konfor ve güzel bir ortam sağlamak için en iyi çözümdür.

 Baffle Tavan Türleri

 Her biri kendine özgü özelliklere sahip 20’den fazla farklı masif ahşap türü vardır. Daha sonra ahşabı nemden, tozdan ve kirden korumak için standart yüksek kaliteli vernikler olarak bitirilirler. Diğer ahşap türleri istek üzerine mevcuttur. Standart verniklere ek olarak çeşitli lekeler ve renkler de kullanılabilir. Yüzey ahşaba iyi bir dokunuş katabilir. Kaplama sistemimiz, ideal atmosfer ve his yaratabilen 40’tan fazla kaplamaya sahiptir. Bu panellere daha sonra şeffaf bir vernik verilir, ancak özel bir görünüm gerekirse özel vernik, boya veya boya da kullanılabilir. Ayrıca gerektiğinde sayfaları kaydırabilir veya eşleştirebilirsiniz. Dış görünümün nasıl eşleştiğine göre önemli tasarımlar oluşturun. baffle tavan standart çam, sedir ve meşe gibi ağacından da oluşur. Talep üzerine proje için özel yüzeyler ve renkler sağlanabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir