Alparslan Büyük Selçuklu'da Ayrılık Var! İzleyiciler Artık Vedalara Dsayanamıyor!

0

TRT 1’de ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu’da bir oyuncu daha ekranlara veda kararı aldı. Ünlü ismin diziden ayrılması sonrasında hikayenin hangi yöne doğru gideceği de soruluyor. İşte diziyle ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde…

Diziden Kim Ayrılıyor?

Tüccar Hasan/Petrus karakterine hayat veren başarılı oyuncu Fırat Kopurur diziden ayrılıyor. Fırat Kopurur’un diziden ayrılması senaryo ile bağlantılı. Dolayısıyla oyuncunun vedası sonrasında bizleri bambaşka bir hikaye bekliyor olabilir.

Alparslan Büyük Selçuklu’da Yaşananlar

“Kutalmış, Tuğrul tahtta olduğu sürece boyun eğeceğini ama öldükten sonra kimseyi tanımayacağını söyler. Kutalmış’ın tavrı böyleyken Alparslan ne yapacak? O da mı başkaldıracak, yoksa Tuğrul’a ve devlete itaatine devam mı edecek? Kutalmış ile karşı karşıya gelmeleri artık kaçınılmazdır. Seferiye, Akınay ve Melikşah; Gülce ile Serdar’ı kaçıran Burkay’ın peşinden giderken kaza geçirmiş ve bir uçurumun kıyısında ölüm ile baş başa kalmıştı. Seferiyeler bu durumdan nasıl kurtulacak, kendi başlarına mı halledecekler, yoksa yardıma gelen olacak mı? Alparslan, Seferiye’nin düştüğü bu zor durumdan haberdar olabilecek mi? Hem Seferiye’yi ölüm tehlikesinden hem de Gülce’yi Burkay’ın elinden kurtarabilecek mi? Süleyman ile Flora’yı baş başa yakalayan Grigor, onlara ne yapacak? Alexander fevri bir hareketle Süleyman’ı kılıçla yaralar, Süleyman hayatta kalabilecek mi?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir