Akbank Araba Çekiliş Kampanyası Sonuçları ve Audi A6 Sedan 40 TDI quattro 204 hp Design S tronic 2023 Model Kazananlar!

0

Akbank, düzenlediği Araba Çekiliş Kampanyası’nın sonuçlarını açıkladı. Çekilişe katılan şanslı talihliler, özel bir ödül olan Audi A6 Sedan 40 TDI quattro 204 hp Design S tronic 2023 Model aracın sahibi oldu. İşte kazananlar ve diğer detaylar…

Audi A6 Sedan 40 TDI quattro 204 hp Design S tronic 2023 Model Asil Talihli

Araba Çekiliş Kampanyası’nın asil talihlisi, bu muazzam ödül olan Audi A6 Sedan 40 TDI quattro 204 hp Design S tronic 2023 Model’i kazandı. Siz de bu heyecan verici anı yaşamak için bir sonraki çekilişe katılabilirsiniz.

Audi A6 Sedan 40 TDI quattro 204 hp Design S tronic 2023 Model Yedek Talihliler

Çekilişte şanslı asil talihli dışında, yedek talihliler de belirlendi. İşte onlar:

1. Yedek Talihli

Audi A6 Sedan 40 TDI quattro 204 hp Design S tronic 2023 Model kazanan asıl talihlinin ardından birinci sırada bekleyen yedek talihli.

2. Yedek Talihli

İkinci sıradaki yedek talihli, eğer birinci sıradaki talihli ödülü almazsa devreye girecek.

3. Yedek Talihli

Üçüncü sırada yer alan yedek talihli, çekilişte olası her duruma karşı hazır bekliyor.

Audi A6 Sedan 40 TDI quattro 204 hp Design S tronic 2023 Model Araba Çekiliş Kampanyası, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Siz de bir sonraki çekilişe katılarak büyük ödülü kazanma şansını elde edebilirsiniz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir