Acun Ilıcalı Melis Sezen'in Dansını Paylaştı Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi! Sen Neymişsin Be Sezen…

0

O Ses Türkiye Yılbaşı Gecesi’ne katılacak olan ünlü isimlerden yapılan paylaşımlar ortaya çıktı. Melis Sezen’in Danla Bilic, Ayça Ayşin Turan ve Neslihan Atagül gibi isimlerin ardından Acun Ilıcalı’yı tercih ettiği ortaya çıktı. Acun Ilıcalı’nın çekimden yaptığı katkı herkesi büyüledi.

Oynadığı vefasız dizilerle üne kavuşan 25 yaşındaki oyuncu Melis Sezen, yılbaşı gecesi için Acun Ilıcalı’nın kanalını tercih etti. Acun Ilıcalı, her yıl merak konusu olan O Ses Türkiye’nin yılbaşı gecesine katılan Sezen’i paylaştı.

Acun Ilıcalı Ve Sezenin Dansı Olay Oldu!

Seda Sayan, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe’nin jüri olduğu gecenin videolarını paylaşan Acun Ilıcalı, Sezen’in dans ettiği anları paylaştı.

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen’in kısa süreliğine ortaya çıkması, “Resmen Şov Yaptı” dedirtti.

Türkiye’nin o sesi!

O Ses Türkiye, birçok ülkede farklı versiyonları olan bir şarkı yarışmasıdır. Bu yarışma Acun Medya aracılığıyla Türkiye’ye geldi. İlk olarak 2011 yılında Show TV’de yayınlanan O Ses Türkiye’nin sunuculuğunu Acun Ilıcalı yaptı. Bir sezon Star TV’de yayınlanan yarışmanın ardından Ilıcalı’nın TV8 kanalında izleyiciyle buluşmaya devam etti. Şu an hala yayınlanmakta olan program en çok izlenen ve sevilen yarışmalardan biridir. 9 sezon süren O Ses Türkiye’nin jüri koltuğuna farklı isimler oturdu. Bunlardan bazıları Murat Boz, Hadise, Athena Gökhan, Ebru Gündeş, Seda Sayan ve Sibel Can. Popun en ünlü şarkıcılarından İrem Derici bir dönem bu yarışmaya katıldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir