Teşkilat Çağlar Ertuğrul'un Yeni İmajı Heyecanlandırdı!

0

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ile ilgili çeşitli paylaşımlar yapılıyor. Oyuncu diziden ayrıldıktan sonra herkesi üzmüştü. Sevenleri, onun diziden ayrılmasını beklemiyordu. Bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Peki ya güncel gelişmelerle birlikte neler biliyoruz? Oyuncunun yeni imajını görenler şok oldu kaldı. İzleyiciler de onun imajı karşısında çeşitli yorumlar yaptı.

Bıyık Bıraktı!

Çağlar Ertuğrul bıyıklı hali ile görüntülendi. Başarılı oyuncu hakkında merak edilenler tek tek yanıt buluyor. Kendisi Teşkilat’tan ayrıldıktan sonra ne gibi gelişmeler yaşandı. Oyuncu yeni projesi için kilo almaya başladığını duyurdu. Öte yandan yeni projesi de büyük ses getirecek. Kendisi bu konuda çok fazla bilgi vermese de meraklı bekleyiş sürüyor. Dolayısıyla güncel bilgiler dahilinde neler olacağını açıklayacağız.

Sosyal Medyayı Aktif Kullanıyor

Çağlar Ertuğrul, tüm bu gelişmelerin yanı sıra sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanmakta. Başarılı oyuncu, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yakın zaman sonra hangi projede yer alacağı yanıt bulacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir