Masterchef Barbaros Yoloğlu Aldı Başını Gitti! Masterchef All Star Yarışmasına da Katılacak!

0

MasterChef’i ikincilikle bitiren Barbaros Yoloğlu, yarışmanın ardından işi büyüttü. 4 hamburgerci açan usta şef Barbaros Yoloğlu, para karşılığı para demese de rekabetten vazgeçmiyor. Usta Aşçı Barbaros, “All-Star Kupasını Samsun’a ben getireceğim” dedi.

MasterChef’te ikinci olan şef Barbaros Yoloğlu, yarışmanın ardından işi büyüttü. 4 hamburgerci açan usta şef Barbaros Yoloğlu, para karşılığı para demese de rekabetten vazgeçmiyor. Usta Aşçı Barbaros, “All-Star Kupasını Samsun’a ben getireceğim” dedi.

Masterchef ile üne kavuşan şef Barbaros Yoloğlu, yaptığı hamleyle gündem oldu. İmajını değiştiren ve çok kilo veren Masterchef 2020 finalisti Barbaros Yoloğlu, işleri daha da büyüttü.

Yarışma sırasında ve sonrasında geniş beğeni toplayan Yoloğlu, kısa süre içerisinde firma sayısını 10’a çıkarmayı planladığını belirtti. 4 burger mağazası açarak işini büyüten Barbaros Yoloğlu, Karadenizekonomi’ye konuştu. Yoloğlu, düzenlenecek all-star yarışmasında yer alacağını söyledi.

Masterchef All-Star için de oldukça iddialı olan Yoloğlu, yoğun çalışma temposuna rağmen yarışmaya mutlaka katılacağını ve kupayı Samsun Cumhuriyet Meydanı’na götüreceğini belirtti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir