Cüneyt Arkın'ın Mirası Hakkında Ailesinden Sert Yanıt Geldi! Kavga Büyüdü!

0

Cüneyt Arkın’ın vefatının ardından kızının babasının mirasına karşı dava açtığı ve kardeşleriyle arasının bozulduğu iddia edildi. Çüreklibatır ailesi ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kardeşler arasında çıkan tartışma haberini yalanladı.

Geçen yıl haziran ayında kalp durması sonucu hayatını kaybeden Cüneyt Arkın’ın vasiyetinin çocukları arasında tartışmaya neden olduğu iddia edilmişti. Cüneyt Arkın’ın ücra bir vilayette büyüttüğü kızının, babasının kendi el yazısıyla hazırladığı vasiyetnamede kendisine bir şey bırakılmadığı için dava açtığı iddia edildi. Magazin gündeminde tartışılan irade tartışmasına Arkın ailesinin yanıt vermesi uzun sürmedi.

“BABAMIN MEZARINI BİZDEN HAZIRLAMAMIZI İSTEDİLER”

Aile, Cüneyt Arkın’ın Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Asrın medyasının bir kısmı ve saygın gazeteciler haber yaptı. Aile içi kavgalar, çatışmalar, çatışmalar. Bazılarımız da bu mesajları doldurmaya geldi ve bazı üzücü yorumlarda bulundu. Bu benim açıklamamın haberi. Sadece kendini bu aileye adamış, ailemizi seven ve saygı duyan, bizi görünce gözlerindeki o güzel gülümsemeyi asla unutmayanlar için değil. Babam öldükten hemen sonra da benzer haberler yapıldı. Bazı müfessirler bağırmayı fazilet sayarak, ‘Eskişehir’de babanızı neden yanınıza gömmediniz?’ dediler. ‘Bütün ünlülerin olduğu Zincirlikuyu neden daha çekici hale geldi’ dediler. Sessiz kaldılar…”

“ZATEN YATAKTASINIZ! YATAKTA PARA KAZANIRSINIZ”

40’lı yaşlarının başında hayatı ve onun sonuçlarını ölümü düşünecek kadar sindirebilen annemle babamın 1980’lerde o mezarı kaldırmış olmalarını elbette anlayamadılar. Babam babasının yanında yatıyor. çığlık atanlar, merak etmeyin. Burada; En meşhur olduğu zamanlarda bile senetle film çekmek zorunda kalmış, filmin sonunda iş yaptığı yapımcılardan yaptığı bir aksiyon filminde yaralanan aynı faturayı ödemek zorunda kalmıştır. 80’li yıllarda yetişkin filmleri çılgınlığı sırasında, aylardır bakıma muhtaç bir şekilde yatağında, valizler dolusu parayla kapısının önünde. ‘Zaten yataktasın, yatakta para kazanıyorsun’ diyen yapımcıları kapı dışarı eden bir adam ve ailesinden bahsediyoruz.”

“PARA ÜZERİNDEKİ ATATÜRK’ÜN RESMİ BİZİ DEĞERLİ YAPAR”

Babamın mezarı son gecesinde hastaneye kaldırılırken henüz elleri kadar sıcakken, kolları delik eski püskü hırkası, üzerinde babasının kokusuyla önümüzde asılı duruyor, el yazısıyla yazdığı son şiirleri hâlâ masasının üzerinde. , Onu odasını temizlerken buldum, 20 yıl önce beni ne kadar özlediğini yazmıştı. Neden göndermediğini asla bilemeyeceğim mektubu 6 ay boyunca her gün okurken para için savaşıyorum. Para… Bizim için parayı değerli kılan tek şey üzerindeki Atatürk resmidir. Bu haberi asrın medyasına taşıyan örgütlerdeki gazetecilere gazeteciliği öğretmeyeceğiz.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir