Aşk-ı Memnu Dizisi Film Oluyor! Başrolde Masumlar Apartmanı Başrolü Oynayacak!

0

Aşk-ı Memnu dizisi, yayınlandığı dönem büyük ses getirmişti. Dizinin reyting rekorları kırdığı ve aradan geçen onca zamana rağmen hala konuşulduğunu biliyoruz. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat başrol oynamaktaydı. Şimdi ise filmde başrol oynayacak oyuncunun ismi açıklandı. Film için cast çalışmaları devam ediyor.

Filmin Başrolü Kim Olacak?

Aşk-ı Memnu filminin başrolü Farah Zeynep Abdullah olacak. Başarılı ve güzel oyuncu, TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı’ndaki karakteri ile adından söz ettirmişti. Daha pek çok dizi ve filmde oynayarak başarısını konuşturduğunu biliyoruz. Oyuncu ile ilgili güncel bilgiler verilmeye devam edilecek.

Aşk-ı Memnu Ne Zaman Vizyona Girecek?

Aşk-ı Memnu filminin henüz vizyona gireceği tarih belli olmadı. Çünkü filmle ilgili çalışmalar tamamlanmadı. Filmin daha çekimleri bile başlamadı.  Ancak birkaç ay içerisinde filmin vizyona girmeye hazır olması bekleniyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir