Al Sancak Dizisine Gönül Dağı'ndan Oyuncu Transferi Haberi!

0

Al Sancak dizisi, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Öyle ki oyuncular arasında Gönül Dağı’nda oynamış olan isimler de var. Böylelikle dizide oldukça geniş kapsamlı bir süreç işlenecek. Peki ya diziye kimler katılacak? İşte güncel detaylarla birlikte Uğur Güneş’in başrolde oynadığı diziye katılan isimler…

Al Sancak Dizisine Kimler Katıldı?

Al Sancak dizisinde Uğur Güneş’e eşlik edecek iki Gönül Dağı oyuncusu bulunuyor. Birincisi Gülsim Ali İlhan oldu. Güzel isim, Gönül Dağı’nda Dilek karakterine hayat vermekteydi. Şimdi ise hangi karakteri canlandıracağı soruluyor. Cem Kurtoğlu ise Elif hemşirenin babası olarak dizide yer almıştı. Al Sancak dizisine renk katacak bir oyuncu olacağını tahmin ediyoruz.

İzleyiciler Heyecanla Bekliyor!

TRT 1 dizisi Al Sancak’ın başlamasını izleyiciler büyük bir heyecanla beklemekte. Dolayısıyla diziye dair merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Oyuncu kadrosundan konusuna kadar dizide yaşanan her türlü detaya ulaşabileceksiniz. Nitekim bu dizi de Gönül Dağı gibi TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir