Sipahi Dizisi Beklentileri Hala Karşılamıyor! Dizi Final Yapabilir!

0

Başrollerde Özge Gürel, Kaan Yıldırım ve Kerem Alişık var. Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Sipahi dizisi 4. bölümüyle seyircilerin beğenisini topladı. Amaç 3 sezondur devam eden ve çok iyi reytingler alabilen Teşkilat dizisinin başarısını yakalamaktı.

Ancak Sipahi dizisinin yapımcılarının bu hedefi şimdilik gerçekleşmiş gibi görünmüyor. Aslında Sipahi’nin Teşkilat gibi oldukça etkili bir aksiyon dizisinin geldiği noktaya gelmesi için daha yapacak çok işi var.

Kaan Yıldırım ve Özge Gürel gibi iki etkili başrol oyuncusuyla iyi bir görüntü sunulsa bile seyirci hikaye ve sunumu kadar senaryoyu da merak ediyor olmalı.

Seyircilerden Tepki!

Pek çok izleyiciye göre Sipahi projesinden Teşkilat dizisini kopyalayan bir yapım olarak bahsediliyor. Elbette emeği geçenlere haksızlık edilmemeli ama seyircinin o duyguyu derinden yaşaması için sebepler var.

Diziyi izleyenler çok karmaşık buluyor ve kafalarının karıştığını söylüyor. Yani kurulan düzen güzel görünse de hikaye izleyicileri pek etkilemedi.

Özge Gürel’i ilk kez aksiyon dizisinde gören hayranlar bu duruma sevinirken sosyal medyada da Canan karakterine yönelik eleştiriler artıyor. Yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Özge Gürel gibi bir ismin başrolü üstlenmesi bile Sipahi dizisini kurtarmaya yetmedi.

Reytingler Çok Düşük!

Ortalamanın altındaki reytinglerle işlerin iyi gitmediği açık. Yapım ekibinde aranan suçlu bulundu. Yön değişikliği ile birlikte dizideki başarısızlığın hesabı silindi. Yönetmen Hakan İnan şirketten ayrıldı ve yerine Payitaht Abdülhamid ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı gibi aksiyon dizilerinde başarısını kanıtlayan Doğan Ümit Karaca geçti.

Yön değişikliğinin diziyi ne kadar etkilediği ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak. Ancak izleyicilere göre sorun senaryoda yatıyor.

Dizinin bazı hayranları senaryoyu çok iyi bulmuş ve her karakterin hikayesinin derin olduğunu paylaşmışlar. Ancak bazı dizi hayranları kafalarının karıştığını ve diziyi takip etmekte zorlandıklarını belirten mesajlar paylaşıyor.

Özge Gürel’in dizideki bazı mimik ve hareketlerinin aksiyon hikayesine uymadığını ve romantik komedi dizisindeymiş gibi davrandığını düşünenler de var.

Dolayısıyla Sipahi dizisi için emek büyük, hedef de büyük. Ancak elde edilen değerlendirme sonuçları tatmin edici değildir. Yönetmen değişikliğinin diziye katkısı sınırlı olacak ancak kabul etmek gerekir ki diziye en büyük zararı veren nokta diziyi Teşkilat’tan kopyaladığı yönündeki eleştiriler oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir