1899 Dizisi Neden İptal Edildi? Netflix Dizinin 2. Sezonunu Yayınlamayacak mı?

0

Netflix dizisi 1899, ilk sezonuyla izlenme rekorları kırmıştı. Tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve dünya çapında popüler hale gelmişti. Şimdi ise dizinin ikinci sezonuyla ilgili üzücü gelişmeler yaşanıyor. Gelen haberle birlikte güncel detaylar ortaya çıktı. Peki ya dizi hakkında başka neler biliyoruz? Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

1899 Dizisi Final mi Yaptı?

1899 dizisinin çekimleri iptal edildi. Üstelk dizinin çalıntı olduğu söyleniyor. Yapımcılar dizinin bir daha çekilmeyeceğini doğruladı. Ancak çalıntı olup olmadığı konusundaki iddia için bir şey söylenmedi.

2. Sezon Çekilecek mi?

Netflix dizisi 1899’un ikinci sezonu çekilmeyecek. Bu nedenle diziyle ilgili beklentiler de ne yazık ki suya düştü. Sevilen yapım ilk sezonu ile kalacak. Netflix’te yayınlanan diziye dair merak edilen başka detaylar olduğu vakit sizlere haber edeceğiz. Şimdilik bildiklerimiz bunlar ve dizideki güncel gelişmeler tek tek yanıt buluyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir