Yeni Dizi EDHO'ya Rakip Olacak! TV8'de Büyük Hazırlık Sürüyor!

0

EDHO’ya rakip olması beklenen yeni dizi için hazırlıklar sürüyor. Öte yandan güncel gelişmeler ve dahası da paylaşıldı. Acun Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizide EDHO oyuncuları da yer almakta. Öyle ki Şahin Ağa karakterini bile göreceğiz. Diziyle ilgili çalışmalar devam ederken bir yandan da merak edilen sorular yanıt buldu.

Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Sıfırıncı Gün dizisi hazırlıkları tamamlandığı vakit duyuru yapılacaktır. Öte yandan bizleri nelerin beklediğini sizlerle paylaşıyor olacağız. Güncel detaylar ise yanıt buldu. Sevilen yapım hakkında başka neler biliyoruz? Sıfırıncı Gün dizisinde kimler oynuyor olacak?

Sıfırıncı Gün Oyuncuları

Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Berk Cankat, Damla Colbay, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Uğur Uzunel, Savaş Özdemir, Esra Ruşan, Naz Çağla Irmak, Turgay Tanülkü, Demir Karahan, Adnan Biricik, Ahmet Pınar

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir