Yasak Elma'da Kumru Sahnesi Çok Güldürdü! Otobüse Nasıl Binileceğini Bilemedi!

0

Yasak Elma dizisi yeni bölümünde Kumru’nun otobüse binmeye çalıştığı sahneler güldürdü. Akbili nasıl kullanacağını bilmemesi ve o halleri çok tatlı karşılandı. Başarılı oyuncu Biran Damla Yılmaz, rolünü çok iyi oynadı.

Kumru’ya Çok Güldüler

Biran Damla Yılmaz’ın oynadığı sahne büyük ses getirdi. İzleyicilerin beğenisini kazanan oyuncu, farkını ortaya koydu. Dolayısıyla ünlü ismin canlandırdığı Kumru karakteri, bir kez daha sempati toplamayı başardı. Peki ya dizinin yeni bölümünde başka neler yaşandı? Son zamanlara damgasını vuran detaylarla birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulacağa benziyor.

Son Bölümde Neler Oldu?

“Doğan ve Ender, Zeynep ve Engin’in nişanlanmasının şaşkınlığını yaşarlarken Ender, Yıldız’ın yalanını ortaya çıkarmaya çalışır. Kumru yeni tanıştığı doktor Selim’i beğenerek, kendini farklı biri gibi gösterir. Ender, Doğan’ı kazanmak için nihai çözümü bulur.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir