Yasak Elma Dizisinde Eda Ece'nin Ayrılacak Olması Şok Etkisi Yaratacak!

0

Fox TV Yasak Elma dizisine dair bizleri neler bekliyor? Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye ilişkin bilinmeyenler yanıt bulacak. Dolayısıyla son zamanlarda farkını ortaya koyan dizide son detaylar ortaya çıktı. Güzel oyuncu diziye veda etmek için gün sayıyor. Nedenini duyduğunuzda ise şok olacaksınız.

Yıldız Diziden Gidiyor

Yıldız karakterini artık Fox TV dizisi Yasak Elma’da göremeyeceğiz. Dolayısıyla bu gelişme neticesinde bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak. Söz konusu ayrılıkla birlikte artık dizide Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in birlikte yer aldığını göremeyeceğiz. Dolayısıyla gelinen noktada hangi detaylardan söz edileceği açıklanacak.

İbrahim Selim ile Program Müjdesi!

Öte yanan Eda Ece’nin İbrahim Selim ile birlikte program yapacağı iddia edildi. Bu gelişme sonrasında bizleri başka nelerin beklediğine ilişkin bilinmeyenlere yer vereceğiz. Şimdilik büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. Dolayısıyla güncel detaylar eşliğinde oyuncunun gidişi ve yeni projesine başlaması çok konuşulacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir