Yargı'da Herkes Tolga'yı Katil Olarak Düşünüyordu! Gerçekler Tek Tek Ortaya Çıktı!

0

Senaryosunda Sema Ergenekon’un payının olduğu Yargı dizisinde izleyiciler bir kez daha şok üstüne şok yaşadı. Çünkü kimse böyle bir ters köşe beklemiyordu. Öyle ki Tolga’nın katil olduğu düşünülürken bambaşka bir gelişme yaşandı. Katil’in farklı bir isim çıkması herkesi şaşırttı. Öyle ki Burak’ın katil çıkması her şeyi baştan aşağı değiştirecek.

İzleyiciler Şok Oldu Kaldı!

Yargı dizisini yakından takip eden izleyiciler, katil konusunda daha farklı düşünüyorlardı. Ancak sonradan ortaya çıktı ki Tolga, Ilgaz’ın adamıydı. Dolayısıyla katilin onun olmadığı, aksine Burak’ın olduğu anlaşıldı.

Yargı Son Bölümde Neler Oldu?

“Ilgaz herkesin aradığı psikopatın kimliğini ortaya çıkarmıştır. Şimdi sırada gerekli delilleri bulma ve adaleti sağlama vaktidir. Ceylin ise bir yandan yaşadığı travmanın izlerini üzerinden atmaya çalışırken, diğer yandan da kafasını kurcalayan bir sorunun cevabının peşindedir, taksiciyi içeride kim öldürmüştür?
Eski görkemli günlerine kavuşmaya bir adım daha yaklaşan ve daha da güçlenen Yekta davaya müdahil olarak ekibin canını yeterince sıkmıştır. Ancak Yekta usul usul hedefine ulaşmanın hayalini kurarken, aslında hayatın hepsine hazırladığı başka planlar vardır; Yekta’nın planı keskin bir virajla yön değiştirecektir.”
 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir