Yargı Dizisinde Hüzün Haber! Yekta ve Ömer'in DNA Test Sonucu Belli Oldu!

0

Ay Yapım imzalı Kanal D’nin Yargı dizisi dün akşam 50. bölümüyle yine beğeni topladı. Yayınlandığı günden itibaren hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla izleyenlerin gözbebeği haline gelen dizinin 50. bölümü yine çok konuşulmasına neden oldu. Gece boyu sosyal medyada beğeni toplayan dizi, #Yargı hashtagi ile listelerin üst sıralarında yerini aldı.

Olayların ardından Ceylin işine dalmışken, Ilgaz kendini bir düğünde kaybolan gelinin denizde cesedinin bulunmasının ardından açılan davanın içinde bulur. Ceylin sözünü tutar ve Merdan’ı hapisten çıkarır ve cezasını ev hapsine çevirir. Ayrılmalarının ardından ilk kez evine giren Ilgaz, Ceylin’in eşyalarını evde görünce umutlanır ama Ceylin’in geride bıraktığı alyans ve gerdanlığı görünce yüreği bir kez daha sızlar.

Yekta ve Ömer’in DNA Test Sonucu!

Yekta ve Ömer’in DNA testi sonucu belli oldu ve Ömer’in Yekta’nın oğlu olduğu kanıtlandı. Öte yandan müvekkili Haluk’u kurtarmanın yolunu arayan Yekta, Ömer’in gazeteciyi öldürenin kendisi olduğunu itiraf etmesiyle şoke olur. Aylin, Çetin’e verdiği parayı ailesinin haberi olmadan yerine koymanın derdindeyken, Çetin yeni avını kandırmak istemektedir. Boşanma davalarının açıldığı gün Ceylin davaya geç kaldığı için dava ertelenir.

Derya, son günlerde yaşadığı aşırı duygusallık ve mide bulantısı için Ceylin’i arar. Ceylin’in hamile olabileceğini söylemesi üzerine çok korktuğunu söyleyen Ceylin, gebelik testi yaptırmak için Derya’ya gider. Test sonucu pozitif çıkan Derya’nın duyguları karışıktır.

Ceylin ve Ilgaz’ın eşyalarını Ilgaz’la birlikte yaşadıkları eve taşırken yaşadıkları duygusal sohbet izleyenleri derinden etkilerken, yıl sonu bölümünde denizde ölü bulunan gelinin düğün görüntülerini izleyen Ceylin, bunun farkına vardığını fark eder. Resimde Çetin de var. Bu sırada Ceylin’in telefonuna gelen arama işlerin karışmak üzere olduğunun habercisidir.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin’in yönetmeniyle buluştuğu dizinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz paylaşıyor.

Yargı yeni bölümüyle her Pazar 20:00’de Kanal D’de.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir