Yargı Dizisi Kaç Haftadır Neden Yok? Dizi Yayından mı Kaldırılacak?

0

Kanal D dizisi Yargı’nın bir süredir yayınlamıyor. İzleyiciler, artık dizinin final yapacağını dahi düşünmekte. Dolayısıyla dizinin ne zaman ekrana geleceği sorusu artık yanıt bulmak üzere. Yargı dizisi ne zaman ekrana geliyor?

Yargı Dizisi Neden Yok?

Yılbaşı tatilinden ötürü yayınlanmayan dizi, artık ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri heyecanlandırmıştı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yine heyecanlı bir bölüme ortak oldu. İşte dizinin son bölümünde ekrana gelenler…

Yargı Son Bölüm Özeti

“Kimin haklı kimin haksız olduğunun birbirine iyice karıştığı Serdar cinayeti yüzünden Ilgaz ile Ceylin’in arasındaki çatışma gittikçe büyümektedir. Herkesi havalimanında neredeyse suçüstü basan Ilgaz hayatının belki de en zor kararını vermek zorundadır.

Vicdanı ile adalet inancı arasında ailesi üzerinden sınanan Ceylin, yolun ucu karanlık gözükse de ne olursa olsun sevdiklerini korumak arzusundadır. Ancak ailesini bir arada tutmak için yapacağı seçimler ve söyleyeceği yalanlar en çok onun elini kolunu bağlayacaktır. Düğün hazırlıklarına başlayan Derya savcıyı yeni bir cinayet vakası beklemektedir. Gazeteci Berkant’ın Haluk’un gözleri önünde olan ölümü, Yekta ile arasındaki dengeleri tamamen tersine çevirir. Ceylin ve Ilgaz, vazgeçemeyecekleri değerler, değiştiremeyecekleri durumlar yüzünden hiç hak etmedikleri bir noktaya gelirler; bu çevrelerindeki herkesi derinden üzmektedir ve önlerinde çıkacak kararın herkesi etkileyeceği bir duruşma vardır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir