Yalı Çapkını Ferit Yurt Dışına Taşınıyor! Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılacak mı?

0

Star TV’de ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde önemli bir karar verildi. Dizinin son bölümünde Ferit’in yurt dışına çıkmak istediği anlaşıldı. Amerika’da yaşamak isteyen Ferit’i son olarak Seyran durdurmaya çalıştı. Peki başarılı olabildi mi?

Mert Ramazan Demir Ayrılacak mı?

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir diziye veda mı edecek merak ediliyor. Dolayısıyla ünlü isimle ilgili bu gelişmeler de en kısa sürede yanıt bulacaktır. Başarılı oyuncuyla ilgili çeşitli ifadelere yer verilmişti. Dizinin yeni bölümünü izlediğimiz vakit cevabı alacağız. Ancak kendisinin bu kadar erken veda etmesi de beklenmiyor.

Son Bölümde Yaşananlar

“Halis Ağa’nın Ferit’e tokat atması Ferit’in evden ayrılmasına neden olur. Yusuf’un Kazım’a olanları haber vermesi üzerine yalıya gelen Kazım, Seyran ve Suna’yı geri götürür. Pelin’e sığınan Ferit, gitmeye karar verdiğini söyleyince Pelin de onu durdurmak için Seyran’a haber verir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir