Yalı Çapkını Dizisinde Kazım Kimdir? Diren Polatoğulları Hayatı

0

Yalı Çapkını dizisinde sergilediği performans ile gündem olan ünlü oyuncu Diren Polatoğulları, farkını ortaya koyuyor. Öyle ki oyuncu ile ilgili çeşitli ifadelere yer verilmekte. Güncel detayları ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Gelinen noktada bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Diren Polatoğulları’ndan gelen hamle ile birlikte herkes şok oldu.

Diren Polatoğulları Kimdir?

12 Şubat 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Diren Polatoğulları aslen Diyarbakırlıdır.
Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Birçok tiyatro oyununda rol aldı. İlk kez 2009 yılında ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ adlı dizide kamera önüne çıktı. 2010 yılında oynadığı ‘Saklı hayatlar’ filmiyle ilk sinema deneyimini yaşadı.

Yalı Çapkını Son Bölüm Özeti

Yusuf, Seyranların uzaktan akrabası olduğunu söyleyerek yalıda iş bulur. Ferit ise bu duruma çok sinirlenir ve Seyran’la olan biten hakkında konuşmak için ona bütün günü beraber geçirmeyi teklif eder. Fuat ise Suna’yla çalışmaya devam eder. Halis Ağa’nın Kazımlara ziyareti, Hattuç ile eski defterlerin açılmasına neden olur. Suna ve Seyran’ın Fuat ile Ferit’le çıktığı yemek ise beklenmedik bir sürprizle sonlanır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir