Yalı Çapkını Dizisi Final Yapacak mı? Mert Ramazan Demir Kavga mı Etti?

0

Yalı Çapkını dizisiyle ilgili önemli iddialar ortaya atıldı. Buna göre dizide bizleri neler bekliyor? Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlasını araştıracağız. İşte diziye ilişkin merak edilenler ve dahası haberimizde…

Senaristlerle Kavga Etti İddiası!

Dizide başrol oynayan Mert Ramazan Demir, senaristlerle kavga mı etti? Bu hamle sonrasında oyuncunun ekranlara veda edeceği gündeme geldi. Bu da dizinin final yapacağı ihtimalini güçlendirdi. Henüz detaylı bir ifadeye yer verilmese de böylesine çok izlenen bir dizinin final yapma ihtimali şaşırtıyor.

Yalı Çapkını Son Bölümde Yaşananlar

Kendi koleksiyonu için yeni bir yüz arayan Efe Han; Seyran’la konuşmak ister. Bu işe aracı olan Defne ise başta Ferit olmak üzere Orhan ve İfakat’in sinirini bozar. Seyran’ın kafası karışıktır ve Kazım’a danışmaya gider. Ferit; Serter’in Pelin’in hayatından çıkması için bir hamle yapar ama bu hamlenin sürpriz sonuçları olacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir