Yalı Çapkını Başrol Oyuncusu Ferit'in Başı Belaya Girdi! Beklenmeyen İtiraf Ferit'ten Geldi!

0

Star  ekranlarında yayınlanan Yalıçapkını dizisi izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümüyle dizi, her üç kategoride de Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Star ekranların sevdiği dizi Yalıçapkını on yedinci bölümüyle 13 Ocak Cuma günü en çok izlenen yapım oldu ve Toplam, AB ve ABC1 kategorilerinde birinci oldu.

Beklenmeyen İtiraf Ferit’ten Geldi!

Babasının İfakat’la olan ilişkisini hazmedemeyen Ferit, bu konuda padişahın ağzını aradı. Bunu öğrenen Ifak huzursuz oldu. Ferit, Seyran’ın tasarım yüzü olma teklifini kabul etmezken, Seyran; Tereddüt etse de Kazım’ın onayını aldı. Pelin’in Serter’le çıkmasını engellemeye çalışan Ferit, Pelin’i tehdit edince başı belaya girer. Ferit’in aldığı teklifle ilgili Efe Han ve Defne ile görüşmesini bekleyen Seyran; Gelmeyince çareyi toplantıya tek başına gitmekte buldu.

Yalı Çapkını Kadrosu

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman Eş, Özu Fırıncı gibi isimler de Gezer. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı Yalıçapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir