Ünlü Şarkıcı Gökhan Özen'den Acı Haber! Gözlerden Uzak Yaşayan Gökhan Özen Kalp Krizi Geçirdi!

0

2000’li senelere damga vuran 42 yaşındaki ünlü şarkıcı Gökhan Özen uzun bir zamandır gözlerden uzak bir hayat yaşıyordu. Geçmiş olduğumuz günlerde son hali ile merak olmuş Gökhan Özen kalp krizi geçirdi. Gökhan Özen sağlık durumunu paylaşıp taburcu oldum sözlerini ifade etti.

Gökhan Özen Kalp Krizi Geçirdi!

Aramazsan Arama şarkısı ile 2000’li senelere damga vurmuş olan ünlü şarkıcı Gökhan Özen hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı. Uzun zamandır ortalarda olmayan ve son hali ile merak konusu olmuş Gökhan Özen sosyal medya üzerinden kalp krizi geçirdiğini söyledi.

Uzun yıllardır yurt dışında yaşantısını sürdüren Gökhan Özen paylaşımlarında “Dün gece yarısı Los Angeles’ta evimde geçirmiş olduğum kalp krizi sonrasında hastanede bir süredir kontrol altında kaldım ve sonrasında taburcu oldum. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allah’a emanet” sözlerini ifade etti.

GÖKHAN ÖZEN’İN SON DURUMU

Ülkeyi sessiz sedasız terk etmiş olan ünlü şarkıcı Gökhan Özen 7 senedir Los Angeles’ta yaşantısını sürdürüyor. Şarkıcının son halini görmüş olan kişiler ise “Yıllara meydan okuyor” yorumlarını paylaştılar.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir