Üç Kız Kardeş Türkan ve Somer'i Bekleyen Kötü Olaylar Bitmiyor!

0

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Dizide yaşananlar tek tek ortaya çıkıyor. Öyle ki Türkan ve Somer’le ilgili hiç de güzel detaylar paylaşılmadı. Bu noktada dizide bizleri nelerin beklediğini açıklıyor olacağız. Son zamanlara damgasını vuran yapımda hangi olaylar patlak verdi?

Üç Kız Kardeş Son Bölüm Özeti

Türkan, yaşadığı acı kaybın hesabını sormak, Mine’ye yaptıklarının bedelini tek tek ödetmek için Somer’le birlikte küçük bir oyun kurar. Amacı Mine’ye suçunu itiraf ettirip, hapse göndermektir.

Öte yandan annesi ve babasının öldüğünü öğrenerek kendini yollara vuran Mesut, Sadık ve Nesrin’in hiç hesaba katmadıkları bir gerçekle yüzleşmelerine neden olur. Nesrin, gururu ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Üç Kız Kardeş Oyuncuları

Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Mert Özcan, Ece Baliç

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir