Üç Kız Kardeş Dizisi Herkese Hayal Kırıklığı Yaşattı! Türkan Seçimini Yaptı!

0

Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümünde Türkan’ın seçimini yapması büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu detayla birlikte izleyiciler şok oldu. Peki ya Somer bu konuda neler yapacak? Dizinin yeni bölümü büyük ses getireceğe benziyor. Kanal D dizisinde bizleri nelerin beklediği tek tek ortaya çıkmak üzere.

25. Bölüm Şok Edecek

Dizinin 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Öyle ki dizide neler yaşanacağına dair bilgi veriyoruz. Türkan’ın her şeyi rağmen Somer’i seçmesi şaşırttı. Çünkü kimse yelkenleri suya indireceğini beklemiyordu. Haliyle bu gelişme sonrasında izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Sizler de güncel detayları merak ediyorsanız sizlerle paylaşacağız. Peki ya bizleri başka neler bekliyor olacak?

Son Bölüm Özeti

“Nesrin, biricik kızı Türkan’ı Somer’le gönderdiği için kaygı ve merak içindedir. Nesrin, duygularını Nezahat’la paylaşırken Türkan ve Somer’in yaşadığı çalkantıları Sadık’tan gizlerler. Nesrin’e emanet edilen Kiraz bebeği almak için Türkan gelir.

Mine’nin Somer’e olan aşkı sebebiyle gözünü karartıp kendisini balkondan atması Somer’in başına büyük bela açar. Somer ve Türkan, Mine’nin hayatına kastetmekten töhmet altında kalırken hastanede sahipsiz kalan Mine’ye Rüçhan, Mine’nin bebeği Kiraz’a da Türkan sahip çıkar. Türkan, yaşadığı sarsıntıların sonunda evliliği ve karnındaki bebeğiyle ilgili kesin bir karar verir.

Fatih, Derya ve Dönüş’ün arasında hangisinin kızı olduğunu anlamaya çalışır. Korman Zeytincilikte işe başlayan Dönüş’ü Serdar ve Derya ziyarete gider. Bu ziyarette gençler Mustafa’yla tanışır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir