Tuğra Danışmanlık Hizmetleri

0

Denetim belgelendirme faaliyetlerinde güvenilir ve tarafsızlık ilkesi ile hareket eden firma yasal şartlar çerçevesinde sunduğu hizmetleri en iyi ve kısa zaman diliminde ilgililere ulaştırıyor. Profesyonel ve ilkeli yönetim ve araştırma ekibi tüm belgelendirme standartlarını gizlilik esaslı yürütüyor.

Tugra danışmanlık hizmetlerinin çalışma alanları ve hak edilecek belgelendirme işlemlerinin detayları için www.tugradanismanlik.com internet sitesini incelemek gerekiyor.

Firmanın Sunduğu Hizmet Belgelendirme Yetkileri

Firma yönetim kadrosu araştırma, inceleme labaratuarı, gerekli her türlü destek teçhizat ile çalışmalarını sürdürmekte ve 17021, TS EN ISO / IEC , TS EN ISO / IEC 17065 yetkilerini uluslar arası standartlara uygun hazırlıyor. Ayrıca helal gıda sertifikası da veren firma dünya pazarında ülke, şirket ve bireysel kalkınması, kalitesini artırmak isteyenlere değer katmak amacında doğru çözüm politikaları ile çözüm üretiyor.

Firmanın Hizmet Detayları

Uluslar arası ve ulusal alanda hizmet kalitesi sunan ve çevre dostu bir toplum oluşturmak adına hizmet veren firma marka patent işlemleri, özel ve resmi kurumlara kalite yönetim sistemi, TSE/TSEK belgelendirmesi, Avrupa standartlarının belirlediği kriterlere uygun CE belgesi, özellikle inşaat ve yapı malzemeleri konusunda iyi olan firmalara değer katan Yapı malzemeleri CE belgesi ve helal gıda gibi diğer belgelendirme alanlarında verdiği hizmetlerle onay makamıdır.

Tarafsızlık İlkesi 

Firma alanında yasal tüm prosedürlere uygun hareket etmekle beraber hizmet almak isteyen kişilere tarafsızlık ilkesine uygun, hızlı ve etkin hizmet sunmayı vizyon ve misyon edindi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir