TikTok Fenomenleri Arasında Büyük Gerilim! Onur Sermik Saldırıya Uğradı!

0

TikTok fenomenleir arasındaki tartışma hız kesmeden artıyor. Güncel gelişmelerle birlikte Onur Sermik’in saldırıya uğadığı iddiası büyük yankı uyandırdı. Silahlı saldırıda ünlü isimle ilgili neler paylaşıldı? Güncel gelişmeler ışığında merak edilenler ve dahası yanıt bulacağa benziyor. Silahlı saldırıdaki son durum ise yanıt buldu. Peki ya o gün neler yaşandı?

İddiaların Hedefinde Murat Avcı Var!

Murat Avcı‘nın Onur Sermik’e silahlı saldırı düzenlediği iddiası gündemi çalkaladı. Öyle ki Onur Sermik‘in aktardıklarına göre kendisi saldırıya uğramamak adına aracını benzinliğe doğru sürdü. Kılpayı kurtulduğu ve hastanelik olmadan saldırıyı atlattığı bilgisi iletildi.

Soruşturma Açılacak mı?

Öte yandan Murat Avcı’nın Onur Sermik’e düzenlediği iddia edilen silahlı saldırıdna ötürü bi soruşturma açılıp açılmayacağı merak konusu haline geldi. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bakalım bu noktada bizleri neler bekliyor olacak? En son haberleri sitemiz üzerinden okuyabilirsiniz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir