Tarım Kredi Marketlerinde Şok Eden İndirim! Fiyatlar Ocak Ayında Geçerli!

0

Tarım Kredi, diğer marketlerden bir adım öne geçerek önemli bir indirime imzasını atıyor. Çünkü gıda ürünlerinde fark yaratacak bir fiyat indirimi ile müşterilerin karşısına çıktı. Sınırlı süreli bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız size en yakın Tarım Kredi şubesine uğrayabilir ve alışverişe başlayabilirsiniz. Hangi ürünlerin uygun fiyatla satılacağı sorusu yanıtlanıyor.

5 Litre Ayçiçek Yağı Kaç TL?

5 litrelik ayçiçek yağının 135 TL olduğu belirtildi. Böylesine uygun fiyatlı bir ürünü satın almak isterseniz elinizi çabuk tutun. Bazı marketler, Ocak ayı boyunca ürünlere zam yapmayacağı ve fiyatları sabit tutacağına yönelik duyurular yaptı. Dolayısıyla stoklamalı alışveriş yapacaksanız Ocak ayından daha uygun bir zaman dilimi yok. Tarım Kredi marketlerindeki indirimler de bu yüzden çok değerli.

İndirimler Kaç Gün Sürecek?

Sucuktan 30’lu yumurtaya kadar birbirinden önemli indirimlerin en azından bir hafta sürmesi bekleniyor. Ancak marketlerin genel olarak aldığı karar neticesinde beklenti bir ay olacağı yönünde

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir