SMM panel, kullananların Instagram takipçileri, Facebook beğenileri ve Twitter retweetleri şeklinde toplumsal medya marketing hizmetlerini satın almalarını elde eden bir platformdur. Bu hizmetler çoğu zaman düşük bir maliyetle sunulur ve süratli bir halde sunulur, bu da onları toplumsal medyadaki çevrimiçi varlıklarını ve katılımlarını çoğaltmak isteyen bireyler ve işletmeler için cazibeli hale getirir.

Mevcut birçok değişik SMM panel vardır ve sunulan muayyen özellikler ve hizmetler değişebilir. Bazı paneller birden fazla toplumsal medya platformu için oldukça muhtelif hizmetler sunabilirken, ötekiler muayyen bir platforma yada hizmet türüne odaklanabilir. LiderTakipçi smm panel tarafınca sunulan hizmetler şunlardır:

Takipçiler: Sosyal medya hesaplarınız için takipçi satın alma yeteneği
Beğeni: Gönderileriniz yada sayfanız için beğenme satın alma özelliği
Video İzlenme: Videolarınız yada canlı yayınlarınız için görüntüleme satın alma özelliği
Yorumlar: yayınlarınıza yorum satın alma özelliği
Retweetler: Tweetleriniz için retweet satın alma özelliği
Paylaşımlar: yayınlarınız için paylaşım satın alma yeteneği

SMM panellerinin toplumsal medya hesaplarınızdaki görünürlüğü ve alınması artırmaya destek olabileceğini, sadece ne olursa olsun gerçek, doğal gelişme sağlamayabileceğini belirtmek önemlidir. Ayrıca, Instagram şeklinde birtakım platformlar, etkileşimi çoğaltmak için üçüncü taraf hizmetlerinin kullanımına karşı katı politikalara haizdir ve bu politikaları ihlal eden hesaplara karşı harekete geçebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir