Sevda Erginci Yasak Elma'ya Geri Dönünce İzleyiciler Heyecanlandı!

0

Güzel oyuncu Sevda Erginci, daha önceki sezonlarda Yasak Elma’da rol almıştı. Zeynep karakteri ile adından söz ettiren oyuncu, diziye tekrar katılınca izleyiciler heyecanlandı. Peki ya son bölümde neler oldu? Başroldeki kadın oyuncuların birlikte yemek yemesi, kadın oyuncuların dizideki etkisini bir kez daha ortaya koydu.

Diziye Dönüş Yaptı

Sevda Erginci, hayat verdiği Zeynep karakteri ile birlikte diziye resmen dönüş yaptı. Finale kadar da kendisini ekranlarda görebiliriz. Yasak Elma’nın final sezonunda yaşanan bu olayla birlikte dizide başka hangi olayların yaşanacağı soruldu.

Eda Ece’den Reyting Açıklaması!

Eda Ece ise reyting konusunda yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Başarılı oyuncu hakkında çeşitli ifadelere yer veriliyor. Son zamanlara damgasını vuran ve Yıldız karakterini canlandıran güzel isim, “Dün yine 1. olduk… 6. senede yine birinci oluyoruz ama her güzel şeyin bir sonu var. Bu sene kapatıyoruz defteri… Hazirana kadar Yasak Elma’ya doyun… Yani sonra yok… Çok ağlayarak veda edeceğiz. Ona eminim… Çok seviyorum yönetmenim Ece Erdek Koçoğlu’na bayılıyorum. Arkadaşlarımı çok seviyorum. Yasak Elma benim kalbimde hep yaşayacak… Bu sene de güzel güzel gitsin bakalım hazirana kadar sonra… Yeni işlere bakacağız…” açıklamasında bulundu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir